Whereabouts Unknown

Mindenféle, véleménnyilvánítás, meg a szokásos eztörtént(-hetett volna) morfondírozás.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

HTML

Film, jól

2010.01.10. 03:40 | nullify | Szólj hozzá!

A mai nap (azazhogy a tegnapi, így hajnalnégykor) egy házibulit foglalt magába, délelőtt meg kockulást, mert omgomg mindjárt itt a Mass Effect 2 (jan 27 tán), aztán addig mégegyszer végignyomom az első részt, merthogy nosztalgia, blabla.

Lényeges rész, este, házibuli haveréknál. A megjelent emberanyag 3/4ede nem volt ismerős, ilyenkor imádom hogy ennyire szociális alkat vagyok. Egy ~5000fős kisváros nem nagy, de nem ismerek itt senkit, holott világ életemben itt laktunk. Jellemző =)

Jól befüstöltük mindkét vizipipát, mert az bizony menő, és amennyire nem szeretem a cigit, ez annyira jólesik. Hiányzott a múltkori málnás dohány, most csak banános volt, ami nyers állapotban kb a kéthetes lábszagra emlékeztetett. Meggyújtva azért már nem volt rossz.
Innentől kezdve SP nézés (gyk. nem a kis homoki, hanem southpark) vette kezdetét, majd miután kellően lebutítottuk magunkat, a csajok nyomására elkezdtük nézni a Páros Mellékhatás c. filmet. Hát jó. Néztük.. nézegettük. Már eltelt fél óra a filmből, de még mindig rohadtul nem történt semmi. Ettek, ittak, pletykáltak az asztalnál. Épp kezdett megdőlni a nép, és bepunnyadni (főleg a hátsó, elit helyeket elfoglaló barát+barátnő kombók) úgyhogy kezembe ragadtam az irányítást, és jól kikapcsoltam a filmet, férfi társaim örömére.

Gyorsan pótoltuk is a vizuális élmény hiányát, és úgy randomra beleválasztottam a filmekbe. Pineapple Express lett belőle, egy beteg állat film. Komolyan, néhány ostoba és szar füves poént leszámítva, van olyan jó a film mint a Crank 2. Mármint.. akcióban. Mert tényleg, hosszú idő óta először éreztem ezt egy filmnél, hogy egy perc idő sincs "pihenni", mert nincs benne üresjárat. Meglepően pozitívan csalódtam az amúgy roppant idiótán induló filmben. Ajánlom hát nemlétező olvasóim figyelmébe ezt.

Címkék: páros film buli mellékhatás effect pineapple mass házibuli express

A bejegyzés trackback címe:

https://whereaboutsunknown.blog.hu/api/trackback/id/tr761660481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása