Whereabouts Unknown

Mindenféle, véleménnyilvánítás, meg a szokásos eztörtént(-hetett volna) morfondírozás.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

HTML

Alacsony a kerítés

2010.01.02. 17:20 | nullify | Szólj hozzá!

Sokszor hallani manapság, hogy elég alacsony "az a bizonyos" kerítés. Erről bizonyosodhattam meg énis a minap, mikor is a szilveszterre való enni- innivalót mentünk bevásárolni.


Épp a helyi hárombetűs szupermarket (nem, nem "bót" :]) előtt vártam édesanyám, mikor is figyelmes lettem egy alacsony, farkasordító hidegben is melegítőalsó+kapucnis pulóver kombinációban roppant vagányul lépkedő c kategóriás fiatalemberre.
Előző nap elég rendesen havazott, ám kisváros lévén a helyi szervek korrektül eltakarították az útban lévő adagot (amit meg nem ők, azt egyszerűen a járókelők elhordták a talpukon).
Nos, kis barátunkra valami egészen furcsa menőségi roham jöhetett rá, mikor az utca szélén megmaradt egyetlen ép hókupacot meglátva futásnak eredt, és valami iszonyú erővel szétrúgta..volna.

Gyaníthatólag erről is az oktatás színvonala tehet - és semmiképpen sem más - hogy nem gondolt bele, hogy ami ilyen épen megmarad, azt valószínűleg valami hűti is belülről (jelen esetben egy elég méretes vasdarab).

Persze ő erre már későn eszmélt, és könnybelábadt szemekkel elsántikált. Szerzett pár vidám pillanatot a kis műsorával nekem is, valamint az utcán lévő tömeg jelentős részének is :)
 

Címkék: béna hülyegyerek sírvaröhögés

A bejegyzés trackback címe:

https://whereaboutsunknown.blog.hu/api/trackback/id/tr391639861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása